Helppo kesämeikki Boho Summer Shell -tuotteilla


Tällä videolla 4Dreamin Johanna näyttää vinkit Summer Shell -tuotteiden käyttämisestä helpon ja kauniin kesämeikin tekemisestä. Tämänkertainen video on liitetty artikkeliin Opi meikkaamaan Bohoilla Facebook-ryhmästä. Videolla näytetyt tuotteet löydät artikkelin lopusta 😍

Heipsan piiitkästä aikaa! Kesä on mennyt Bohon Summer Shell meikkien huumassa 😍 Löytyykö meikkipussistasi näitä supersuosittuja tuotteita, mutta et oikein tiedä, että miten niitä käyttäisi? Tässä meikissä Johanna näyttää miten SummerShellit sopivat aikuiselle iholle kun on jo muutamat rypyt ja läiskätkin. 😅 Ja hei - me otamme enemmän kuin mielellämme myös videoita teiltä - moni haluaisi varmasti nähdä helppoja käyttövinkkejä tuotteille :) Aurinkoa!

Julkaissut Boho Green Make-Up Suomi Torstaina 23. heinäkuuta 2020
Tietoa blogin tarjoajasta:
4Organic Store on turvallisen ja luonnonmukaisen kosmetiikan sekä hyvinvoinnin verkkokauppa. Missiomme on tarjota luonnonmukaisia ja laadukkaita kosmetiikan sekä hyvinvoinnin tuotteita kauneudesta ja terveydestä huolehtiville sekä tarjota tietoa elämän terveellisistä valinnoista, itsehoidosta ja hygieniasta.
Lue lisää meistä / katso yhteystiedot.