Kaikki merkkimme

Tällä sivulla on listattuna kaikki 4Organic Storen edustamat laatumerkit. Myymme vain luonnonmukaisia, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita sertifioiduilta aidon luonnonkosmetiikan valmistajilta. Valikoimamme kattaa luonnonmukaiset meikit (Boho Cosmetics), ihonhoidon (Beauty Garden ja Balmyou), deodorantit ja aurinkosuojatuotteet (We Love The Planet) sekä hiustuotteet (ÜBERWOOD) - eli kaiken mitä tarvitset. Lue lisää merkeistä alta.

 • Balmyou

  Ihonhoito - hittituotteet Balmyou kahviöljy, karitevoi ja moringaöljy. Pieni saksalainen tuottaja, jonka tuotteet valmistetaan puhtaista raaka-aineista Ugandassa. Kauniit puuta ja lasia yhdistelevät pakkaukset sopivat erinomaisesti myös lahjaksi. Lue merkin esittely blogistamme.

  tutustu tuotteisiin 
 • Beauty Garden

  Ihonhoito - puhdistus, kuorinta, voiteet ja öljyt sekä kasvonaamiot. Beauty Garden on pieni ranskalainen tuottaja. Brändin ideologia on kiehtova: ihonhoitotuotteet valmistetaan luomuraaka-aineista, jotka viljellään omassa Auriacin puutarhassa.

  tutustu tuotteisiin 
 • Boho Green Make-up

  Meikit - silmät, kasvot, huulet ja kynnet sekä meikkaustarvikkeet. Boho Green Make Up on Boho Cosmeticsin värikäs luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla järkevä hinnoittelu luonnonmukaisuuteen. Raaka-aineina käytetään helposti uusiutuvia luonnonvaroja ja tuotteet pakataan kierrätettäviin pakkauksiin. Boho Cosmetics lahjoittaa 1% myynnistään hyväntekeväisyyteen.

  tutustu tuotteisiin 
 • Feel Free

  Ihonhoito - Vegaaninen, sertifioitu luonnomukainen ihonhoitosarja - puhdistus, kuorinta, kasvonaamiot, voiteet ja seerumit. Uutuus 12/2021: Feel Free on espanjalainen luonnonkosmetiikkabrändi, joka valmistaa ihonhoitotuotteita luonnonmukaisista ja trendikkäistä ainesosista. Lue myös Feel Free -merkkiesittely blogistamme.

  tutustu tuotteisiin 
 • Jimmy Boyd

  Tuoksut nyt saatavilla! Ihanat, luonnomukaiset ja aromaterapeuttiset tuoksut. Jimmy Boyd -tuoteperheeseen kuuluvat tuoksuvedet, suihkugeelit, vartaloöljyt ja vartalovoiteet. Tuotteet valmistetaan Espanjassa. Lue myös Jimmy Boyd -merkin esittely blogistamme.

  tutustu tuotteisiin 
 • ÜBERWOOD

  Hiukset - Shampoot ja hoitoaineet. Überwood on pieni saksalainen tuottaja, jonka tuotteet ovat nykyaikaisia ja ainutlaatuisia sisällöstä pakkauksiin. Valikoimaan kuuluvat sertifioidut, luonnonmukaiset hiustenhoitotuotteet, joissa päävaikuttavana ainesosana on männyn sydänpuun uute.

  tutustu tuotteisiin 
 • We Love The Planet

  Ihonhoito - Deodorantit ja aurinkosuojatuotteet. WLTP-tuotteet valmistetaan Alankomaissa tehtaassa, jossa kaikki energia syntyy vesivoimalla ja aurinkoenergialla. Deodorantit ovat 100 % luonnonmukaisia, orgaanisia ainesosia sisältäviä ja alumiinittomia. Aurinkosuojat ovat vegaanisia ja sopivat koko perheelle. Lue merkin esittely blogistamme.

  tutustu merkkiin