Kaikki merkkimme


Tällä sivulla on listattuna kaikki 4Organic Storen edustamat laatumerkit.

Balmyou logo

Balmyou

Ihonhoito - hittituotteet Balmyou kahviöljy, karitevoi ja moringaöljy. Pieni saksalainen tuottaja, jonka tuotteet valmistetaan puhtaista raaka-aineista Ugandassa. Kauniit puuta ja lasia yhdistelevät pakkaukset sopivat erinomaisesti myös lahjaksi. Lue merkin esittely blogistamme.
Beauty Garden logo

Beauty Garden

Ihonhoito - puhdistus, kuorinta, voiteet ja öljyt sekä kasvonaamiot. Beauty Garden on pieni ranskalainen tuottaja. Brändin ideologia on kiehtova: ihonhoitotuotteet valmistetaan luomuraaka-aineista, jotka viljellään omassa Auriacin puutarhassa.
Boho Green Make-up logo

Boho Green Make-up

Meikit - silmät, kasvot, huulet ja kynnet sekä meikkaustarvikkeet. Boho Green Make Up on värikäs luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla järkevä hinnoittelu luonnonmukaisuuteen. Raaka-aineina käytetään helposti uusiutuvia luonnonvaroja ja tuotteet pakataan kierrätettäviin pakkauksiin.
Überwood logo

ÜBERWOOD

Hiukset - Shampoot ja hoitoaineet. Überwood on pieni saksalainen tuottaja, jonka tuotteet ovat nykyaikaisia ja ainutlaatuisia sisällöstä pakkauksiin. Valikoimaan kuuluvat sertifioidut, luonnonmukaiset hiustenhoitotuotteet, joissa päävaikuttavana ainesosana on männyn sydänpuun uute.
We Love The Planet logo

We Love The Planet (WLTP)

Ihonhoito - Deodorantit. WLTP-tuotteet valmistetaan Alankomaissa tehtaassa, jossa kaikki energia syntyy vesivoimalla ja aurinkoenergialla. Deodorantit ovat 100 % luonnonmukaisia, orgaanisia ainesosia sisältäviä ja alumiinittomia.

Koruvalmistajat: