Kaikki merkkimme


Tällä sivulla on listattuna kaikki 4Organic Storen edustamat laatumerkit. Myymme vain luonnonmukaisia, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita sertifioiduilta aidon luonnonkosmetiikan valmistajilta. Valikoimamme kattaa luonnonmukaiset meikit (Boho Cosmetics), ihonhoidon (Beauty Garden ja Balmyou), deodorantit ja aurinkosuojatuotteet (We Love The Planet) sekä hiustuotteet (ÜBERWOOD) - eli kaiken mitä tarvitset. Lue lisää merkeistä alta.

Balmyou logo

Balmyou

Ihonhoito - hittituotteet Balmyou kahviöljy, karitevoi ja moringaöljy. Pieni saksalainen tuottaja, jonka tuotteet valmistetaan puhtaista raaka-aineista Ugandassa. Kauniit puuta ja lasia yhdistelevät pakkaukset sopivat erinomaisesti myös lahjaksi. Lue merkin esittely blogistamme.
Beauty Garden logo

Beauty Garden

Ihonhoito - puhdistus, kuorinta, voiteet ja öljyt sekä kasvonaamiot. Beauty Garden on pieni ranskalainen tuottaja. Brändin ideologia on kiehtova: ihonhoitotuotteet valmistetaan luomuraaka-aineista, jotka viljellään omassa Auriacin puutarhassa.
Boho Green Make-up logo

Boho Green Make-up

Meikit - silmät, kasvot, huulet ja kynnet sekä meikkaustarvikkeet. Boho Green Make Up on Boho Cosmeticsin värikäs luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla järkevä hinnoittelu luonnonmukaisuuteen. Raaka-aineina käytetään helposti uusiutuvia luonnonvaroja ja tuotteet pakataan kierrätettäviin pakkauksiin. Boho Cosmetics lahjoittaa 1% myynnistään hyväntekeväisyyteen.
Feel Free logo

Feel Free

Ihonhoito - Vegaaninen, sertifioitu luonnomukainen ihonhoitosarja - puhdistus, kuorinta, kasvonaamiot, voiteet ja seerumit. Uutuus 12/2021: Feel Free on espanjalainen luonnonkosmetiikkabrändi, joka valmistaa ihonhoitotuotteita luonnonmukaisista ja trendikkäistä ainesosista. Lue myös Feel Free -merkkiesittely blogistamme.
Jimmy Boyd logo

Jimmy Boyd

Tuoksut nyt saatavilla! Ihanat, luonnomukaiset ja aromaterapeuttiset tuoksut. Jimmy Boyd -tuoteperheeseen kuuluvat tuoksuvedet, suihkugeelit, vartaloöljyt ja vartalovoiteet. Tuotteet valmistetaan Espanjassa. Lue myös Jimmy Boyd -merkin esittely blogistamme.

Überwood logo

ÜBERWOOD

Hiukset - Shampoot ja hoitoaineet. Überwood on pieni saksalainen tuottaja, jonka tuotteet ovat nykyaikaisia ja ainutlaatuisia sisällöstä pakkauksiin. Valikoimaan kuuluvat sertifioidut, luonnonmukaiset hiustenhoitotuotteet, joissa päävaikuttavana ainesosana on männyn sydänpuun uute.
We Love The Planet logo

We Love The Planet (WLTP)

Ihonhoito - Deodorantit ja aurinkosuojatuotteet. WLTP-tuotteet valmistetaan Alankomaissa tehtaassa, jossa kaikki energia syntyy vesivoimalla ja aurinkoenergialla. Deodorantit ovat 100 % luonnonmukaisia, orgaanisia ainesosia sisältäviä ja alumiinittomia. Aurinkosuojat ovat vegaanisia ja sopivat koko perheelle. Lue merkin esittely blogistamme.

Ravintolisät:

Arctic Nutrition, Suomi: Arctic Nutrition on suomalainen, vuonna 1997 Haminassa perustettu yritys. Kaikki tuotteet valmistetaan ainutlaatuisesti kylmävalmistusmenetelmällä, jotta raaka-aineissa säilyy niiden luontainen elinvoima.