Turvallisen luonnonkosmetiikan verkko- ja kivijalkakauppa

  • Luomukaista on luonnonkosmetiikan verkko- ja kivijalkakauppa sinulle, joka olet kiinnostunut puhtaista ja luonnollisista tuotteista. Myymme pienten, sertifioitujen tuottajien korkealaatuisia, eettisesti ja kestävästi valmistettuja luonnonmukaisia ja luonnollisista ainesosista valmistettuja tuotteita.

  • Verkkokauppamme on perustettu rakkaudesta luonnonkosmetiikkaan - sen tarjoamat mahdollisuudet ihon- ja kauneudenhoidon yksinkertaisuuteen, terveellisyyteen ja puhtauteen ovat yrityksemme kantava voima. Toimimme tiiviissä yhteistyössä maahantuojan 4Dream Ky:n kanssa, joka tuo maahan korkealuokkaista luonnonkosmetiikaa

Anna-Mari Heiskanen - luonnonkosmetiikan asiantuntija ja Luomukaistan yrittäjä

Olen kolmen lapsen vauhdikas yrittäjä-äiti. Luonnonkosmetiikka on ollut minulle rakas harrastus ja intohimo lähes 20 vuotta. Olen seurannut luonnonkosmetiikan merkkejä ja toimijoita jo pitkään. Vastuullisuus on minulle tärkeä arvo. Jo ennen Luomukaistan perustamista olen tehnyt töitä kotimaisen vastuullisen muodin parissa vuodesta 2014. Ensimmäisenä koronakeväänä 2020, kun työt vaihtoivat pandemian vuoksi muotoaan, syntyi idea Luomukaistasta. Vuonna 2022 ostin itselleni rakkaan 4organic verkkokauppan ja ryhdyin jatkamaan toimintaa Luomukaista-nimellä. 4organic:n ja Luomukaistan yhdistäminen oli varsinainen “match made in heaven”, sillä 4organic:n tuotevalikoima oli minulle entuudestaan tuttu.

Kivijalkakauppa Högforsin ruukin tunnelmallisessa miljöössä Karkkilassa

Tervetuloa Luomukaistan kivijalkakauppaan Karkkilaan. Kivijalkakauppa sijaitsee Hölgforssin ruukin alueella Ala-Emalin yritys- ja kulttuurirakennuksessa! Kivijalkakaupasta löydät kaikki verkkokaupassakin myynnissä olevat tuotteet. Kerron mielelläni lisää tuotteista ja niiden ominaisuuksista paikanpäällä. Ala-Emalista ja ruukkialueelta löydät kauniin miljöön lisäksi mm. pieniä putiikkeja, ravintolan, hotellin sekä hyvinvointipalveluja. Samassa rakennuksessa toimii muun muassa Aki Kaurismäen elokuvateatteri.

Katso kivijalkakaupan aukioloajat Facebookista: www.facebook.com/luomukaista

Nouto-toimitustavalla tehdyn verkkokauppatilauksesi voit noutaa lähes vuoden jokaisena päivänä Högforsista. Sovi noutoaika etukäteen ottamalla meihin yhteyttä!