Tietoa meistä - 4Organic Storen tausta ja tarina - se aito luonnonkosmetiikan verkkokauppa


4Organic Store logo
Info
Mitä? Turvallisen luonnonkosmetiikan verkkokauppa. Myymme pienten, sertifioitujen tuottajien korkealaatuisia, eettisesti ja kestävästi valmistettuja luonnonmukaisia ja luonnollisista ainesosista valmistettuja tuotteita.
Kenelle? Tavallisille suomalaisille, jotka ovat kiinnostuneita puhtaista ja luonnollisista tuotteista ja luonnonkosmetiikasta.
Kuka? Yrittäjinä ovat Hanna ja Tuukka Autio.
Avattu 18.10.2019
Yhteystiedot 4Organic Oy
info@4organic.fi
040 - 573 9201.
Turvesuonkuja 4, 08500 Lohja.
Tilausten nouto Nouto-toimitustavalla tehdyn verkkokauppatilauksesi voit noutaa joustavasti lähes vuoden jokaisena päivänä, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Sovithan kuitenkin noutoajan etukäteen ottamalla meihin yhteyttä!


Luksusta luonnosta

4Organic Store on kotimainen verkkokauppa, joka myy kestävästi valmistettuja pientuottajien luonnonkosmetiikan tuotteita. Haluamme tarjota laadukasta, luonnonmukaista kosmetiikkaa meille tavallisille ihmisille, ilman turhaa kiihkoilua ja huuhaata. 

Verkkokauppamme on perustettu rakkaudesta luonnonkosmetiikkaan - sen tarjoamat mahdollisuudet ihon- ja kauneudenhoidon yksinkertaisuuteen, terveellisyyteen ja puhtauteen ovat yrityksemme kantava voima.

Edustamamme merkit ovat Balmyou, Beauty Garden, Boho Green Make-up, Jimmy Boyd, We Love The Planet ja ÜBERWOOD. Toimimme tiiviissä yhteistyössä merkkien maahantuojan, 4Dream Ky:n kanssa.

Kotimainen perheyritys

4Organic Oy on suomalainen perheyritys, joka on perustettu lokakuussa 2019.

Taustamme on eettisessä ja ekologisessa yrittäjyydessä. Vuodesta 2014 olemme olleet mukana rakentamassa Emmy.fi-palvelua, joka on tehnyt käytettyjen vaatteiden kierrätyksestä trendikästä ja helppoa. Emmyn avulla suomalaiset ovat saaneet myytä satoja tuhansia itselleen tarpeettomia vaatteita, vähentäen tarvetta ostaa uutta.

Nyt haluamme tehdä turvallisen ja laadukkaan luonnonkosmetiikan ostamiselle saman. Noudatamme samoja arvoja kaikessa toiminnassamme - ekologisuutta, turvallisuutta, helppoutta ja parasta mahdollista asiakaspalvelua.

Ajatus luonnonkosmetiikan parissa työskentelemisestä heräsi jo 2017, kun Hanna oli esittelemässä Kasvu Open -yrityskilpailussa Emmy-palvelua. Samassa kiertotalous-sarjassa oli nimittäin sattumalta mukana toinenkin lohjalainen yrittäjä, Johanna Tammi-Ikonen, joka oli rakentanut menestyksekkään maahantuontiyrityksen luonnonkosmetiikan tuotteille. Yhteinen arvomaailma löytyi nopeasti ja yhteistyömahdollisuuksia alettiin miettiä jo tuolloin.

Nyt toimimmekin tiiviissä yhteistyössä Johannan johtaman 4Dream Ky:n kanssa, joka tuo maahan korkealuokkaisia luonnonkosmetiikan tuotteita. Verkkokaupastamme löytyy kaikki 4Dreamin maahantuomat laatumerkit ja näiden merkkien koko valikoima (Klikkaa tästä merkkikohtaisiin valikoimiin: BalmyouBeauty GardenBoho Green Make-upWe Love The Planet ja ÜBERWOOD). 

4Dreamin maahantuonti sekä 4Organic verkkokauppa toimivat molemmat Lohjalla, joten saamme tuotteet tarjolle sinulle suoraan maahantuojalta, ilman välikäsiä.

Miksi luonnonkosmetiikkaa?

Luonnonkosmetiikka on eettinen ja ekologinen valinta, ja tuotteiden käyttäminen on turvallista. Mutta tiesitkö, että ostamalla laadukasta luonnonkosmetiikkaa voit säästää myös rahaa? Aivan oikein - tuotteet ovat nimittäin usein paljon edullisempia kuin tavanomainen kosmetiikka, koska pienten valmistajien markkinointi- ja jakelukulut ovat minimaalisia verrattuina valtamerkkeihin.

Lisäksi tarvitset usein vain yhden tai muutaman luottotuotteen vaikkapa voiteeksi ja hiustenhoitoon, sen sijaan että joutuisit ostamaan joukon eri purkkeja ja purnukoita jokaiseen tarpeeseen.

Merkittävä ero tavanomaiseen kosmetiikkaan on myös se, että luonnonkosmetiikan tuotteissa vaikuttavien aineiden pitoisuus on aivan eri luokkaa - usein kymmeniä prosentteja koko sisällöstä, kun tavanomaisissa tuotteissa se voi olla alle prosentin. Saat siis rahallesi kymmeniä kertoja enemmän vastinetta.

Luonnonkosmetiikan puhtaus ja monikäyttöisyys ovat myös lapsiperheessä aivan loistava valinta. Turhia kemikaaleja ei siirry aikuiselta lasten iholle, ja lasten ihonhoitoon voi käyttää samoja tuotteita kuin aikuisillekin turvallisin mielen, mikä on meidän kolmilapsisessa perheessä arkea helpottava asia.

Lue lisää luonnonkosmetiikasta blogistamme.

Omakohtaiset kokemukset

Hanna tutustui 4dreamin maahantuomiin tuotteisiin ensimmäisen kerran vuonna 2018 omien hetkellisten iho-ongelmien myötä. Ensimmäisenä tuotetuttavuuksina olivat Balmyoun karitevoi ja kahviöljy. Muutaman päivän käytön jälkeen kylmän aiheuttamat iho-oireet helpottivat ja pian katosivat kokonaan. Seuraavaksi kokeiluun tulivat Bohon poskipuna, kynsilakka ja ripsiväri sekä Uberwoodin shampoo ja hoitoaine. Kummankin merkin tuotteet päihittivät mennen tulleen aiemmin käytössä olleet ei-luonnonkosmetiikka vaihtoehdot ja näin tulivat vakituiseen käyttöön.

"Myös pienimmän lapsemme syntymä sai minut ajattelemaan kosmetiikan ja hajusteiden käyttöä toisella tavalla. Vauvan ollessa paljon sylissä ja ihokontaktissa siirtyy kosmetiikkaa sekä tuoksuja väistämättä myös vauvaan." -Hanna

Tervetuloa Suomen ihanimpaan luonnonkosmetiikan kauppaan,

Hanna ja Tuukka Autio