Tietoa meistä - 4Organic Storen tausta ja tarina - se aito luonnonkosmetiikan verkkokauppa


4Organic Store logo
Info
Mitä? Turvallisen luonnonkosmetiikan verkkokauppa. Myymme pienten, sertifioitujen tuottajien korkealaatuisia, eettisesti ja kestävästi valmistettuja luonnonmukaisia ja luonnollisista ainesosista valmistettuja tuotteita.
Kenelle? Tavallisille suomalaisille, jotka ovat kiinnostuneita puhtaista ja luonnollisista tuotteista ja luonnonkosmetiikasta.
Kuka? Yrittäjänä toimii Anna-Mari Heiskanen / Tmi Luomukaista 13.3.2022 alkaen.
Avattu 18.10.2019
Yhteystiedot 4Organic Store / Tmi Luomukaista
info@4organic.fi
050 3622655
Liimamäentie 1, 03600 Karkkila.
Tilausten nouto Nouto-toimitustavalla tehdyn verkkokauppatilauksesi voit noutaa joustavasti lähes vuoden jokaisena päivänä, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Sovithan kuitenkin noutoajan etukäteen ottamalla meihin yhteyttä!


Luksusta luonnosta

4Organic Store on kotimainen verkkokauppa, joka myy kestävästi valmistettuja pientuottajien luonnonkosmetiikan tuotteita. Haluamme tarjota laadukasta, luonnonmukaista kosmetiikkaa meille tavallisille ihmisille, ilman turhaa kiihkoilua ja huuhaata. 

Verkkokauppamme on perustettu rakkaudesta luonnonkosmetiikkaan - sen tarjoamat mahdollisuudet ihon- ja kauneudenhoidon yksinkertaisuuteen, terveellisyyteen ja puhtauteen ovat yrityksemme kantava voima.

Edustamamme merkit ovat Balmyou, Beauty Garden, Boho Green Make-up, Jimmy Boyd, We Love The Planet ja ÜBERWOOD. Toimimme tiiviissä yhteistyössä merkkien maahantuojan, 4Dream Ky:n kanssa.

Kotimainen yritys

Huom. 4Organic Store siirtyi 13.3.2022 uudelle yrittäjälle. Lue lisää blogistamme!

4Organic Store on suomalainen verkkokauppa, joka on perustettu lokakuussa 2019.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä Johannan johtaman 4Dream Ky:n kanssa, joka tuo maahan korkealuokkaisia luonnonkosmetiikan tuotteita. Verkkokaupastamme löytyy kaikki 4Dreamin maahantuomat laatumerkit ja näiden merkkien koko valikoima (Klikkaa tästä merkkikohtaisiin valikoimiin: BalmyouBeauty GardenBoho Green Make-upWe Love The Planet ja ÜBERWOOD). 

4Dreamin maahantuonti sekä 4Organic verkkokauppa toimivat molemmat Lohjalla, joten saamme tuotteet tarjolle sinulle suoraan maahantuojalta, ilman välikäsiä.

Miksi luonnonkosmetiikkaa?

Luonnonkosmetiikka on eettinen ja ekologinen valinta, ja tuotteiden käyttäminen on turvallista. Mutta tiesitkö, että ostamalla laadukasta luonnonkosmetiikkaa voit säästää myös rahaa? Aivan oikein - tuotteet ovat nimittäin usein paljon edullisempia kuin tavanomainen kosmetiikka, koska pienten valmistajien markkinointi- ja jakelukulut ovat minimaalisia verrattuina valtamerkkeihin.

Lisäksi tarvitset usein vain yhden tai muutaman luottotuotteen vaikkapa voiteeksi ja hiustenhoitoon, sen sijaan että joutuisit ostamaan joukon eri purkkeja ja purnukoita jokaiseen tarpeeseen.

Merkittävä ero tavanomaiseen kosmetiikkaan on myös se, että luonnonkosmetiikan tuotteissa vaikuttavien aineiden pitoisuus on aivan eri luokkaa - usein kymmeniä prosentteja koko sisällöstä, kun tavanomaisissa tuotteissa se voi olla alle prosentin. Saat siis rahallesi kymmeniä kertoja enemmän vastinetta.

Luonnonkosmetiikan puhtaus ja monikäyttöisyys ovat myös lapsiperheessä aivan loistava valinta. Turhia kemikaaleja ei siirry aikuiselta lasten iholle, ja lasten ihonhoitoon voi käyttää samoja tuotteita kuin aikuisillekin turvallisin mielen, mikä on meidän kolmilapsisessa perheessä arkea helpottava asia.

Lue lisää luonnonkosmetiikasta blogistamme.