Luonnollinen hyvinvointi ja kauneus RSSKuukauden uutuus: KABUKI meikkivoidesivellin & maaliskuun etuna kaikki siveltimet -15 % !

Bohon sivellinvalikoima on täydentynyt odotetulla uutuudella - KABUKI MEIKKIVOIDESIVELTIMELLÄ!  Tämä kevyt kabuki on mitä mainioin sivellin Bohon uuden Fluid Foundation-meikkivoiteen ja BB-voiteen levittämiseen. Myös suosittu voidemainen meikkivoide, Compact Foundation, levittyy kauniisti ja ohuesti iholle tällä uudella Bohon kabukilla, jonka harjaosa on miellyttävän pehmeä ja täydellisesti muotoiltu. Kabukilla saat aikaiseksi kauniin luonnollisen, tasaisen meikkipohjan ja hieman viiston muotoilun ansiosta sillä on helppo työstää meikkipohja kasvojen muotoja myötäillen.  Maaliskuun ajan kaikki meikkisiveltimet -15 %. Psst, tuotteiden testimenestys jatkuu: Beauty Gardenin Valkoisten kukkien yöseerumi sai Anna-lehden raadilta pisteet 9/10, linkin löydät täältä. 

Jatka lukemistaHaluaisitko kokeilla luonnonkosmetiikkaa, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Artikkelia päivitetty 13.3.2020 - lisätty mm. maininta toistuvan käsien pesemisen aiheuttaman ihon kuivumisen torjunnasta kehäkukkaöljyllä. Tutkimusten mukaan luonnonmukaisista tuotteista ovat eniten kiinnostuneet ihmiset, jotka ovat ympäristötietoisia, haluavat pitää huolta ympäristönsä hyvinvoinnista ja haluavat omilla valinnoillaan toimia vastuullisesti ja kestävästi. Nämä ihmiset ovat oman hyvinvointinsa lisäksi kiinnostuneita myös lähimmäistensä hyvinvoinnista. Vastaavasti tutkimusten mukaan suurimmat esteet kestävien valintojen tekemiselle ja luonnonmukaisten tuotteiden ostamiselle taas ovat tiedon puute, tuotteita tarjoavien toimijoiden luotettavuus sekä korkeat hinnat. Aivan kuten muillakin aloilla, ekologisuus ja kestävyys ovat nousseet tärkeiksi kriteereiksi myös kosmetiikkaan. Luonnonkosmetiikka onkin yksi tämän hetken nousevimpia trendejä kauneuden- ja ihonhoidon saralla. Eikä syyttä - yhä useampi meistä on herännyt ylimääräisen kemikaalikuorman terveyshaittoihin sekä massatuotetun kosmetiikan ympäristövaikutuksiin ja olisi valmis vaihtamaan kestävämmin tuotettuihin ja terveellisempiin tuotteisiin....

Jatka lukemistaVähemmän on enemmän - esittelyssä yhden raaka-aineen spesialisti Balmyou

Aloitamme blogisarjamme, joka esittelee 4Organic Storen huippubrändit, saksalaisella Balmyoulla. Tarinamme alkaa vuodesta 2016, kun kaksi nuorta saksalaista yrittäjää, Paul ja Tuna, ovat päässeet sosiaalisen yhteistyöohjelman kautta vierailemaan Afrikan Ugandassa ja tutustunut paikalliseen ihmetuotteeseen: karite-puun hedelmistä valmistettavaan luonnolliseen voiteeseen. Näitä puita kasvaa vain Niilin varrella, villeinä ja luonnollisessa elinympäristössään. Paikalliset maanviljelijät osaavat vuosisatoja vanhan kädentaidon, jolla ihoa hoitavaa karitevoita valmistetaan ekologisesti ja ilman koneita. Palattuaan kotiin Mannheimiin ystävykset päättivät perustaa oman merkin tuodakseen tätä korkealuokkaista tuotetta Eurooppaan ja tarjotakseen ihmisille aitoa ja luonnollista valmistetta, sekä mahdollistaakseen Ugandalaisille viljelijöille reilun toimeentulon. Vuonna 2016 tältä pohjalta syntyi Balmyou, nuori ja raikas tuotebrändi, joka on erikoistunut tuottamaan korkealaatuisia, puhtaita, sertifioituja luonnontuotteita, joissa on käytetty vain yhtä raaka-ainetta kerrallaan. Karitevoin rinnalle yritys on tuonut kaksi muutakin puhdasta luonnontuotetta: kahviöljyn ja moringaöljyn. Jokainen tuote koostuu 100...

Jatka lukemistaLily - Vuoden paras ripsiväri on Bohon Gypsy Mascara

Edustamamme Bohon Gypsy tuuheuttava mascara on saanut ylistävän arvostelun Lilyn Hey Girl -blogissa, jossa se on valittu vuoden 2019 parhaaksi ripsivärituotteeksi. Alla suora lainaus blogista, ja tästä arviosta voimme olla täysin samaa mieltä! "Hyvän ripsivärin kriteerit ovat:- helppo ja kauniisti levittyvä koostumus- hyvä harja- syvän musta sävy- ei rapise, leviä tai varise- pysyy lenkillä ja kosteallakin ilmalla kauniisti- helppo pestä pois- luonnonkosmetiikkaa Bohon Gypsy Volume Mascara täyttää kaikki kriteerini, ja on vielä edullinenkin. Ripsiväri sisältää sheavoita, risiiniöljyä ja aloe veraa eli ainesosia jotka hoitavat ripsiä. Tykkään myös ripsivärin kauniista, paperisesta hylsystä. Bohon tuotteet ovat järkevästi pakattuja, eivätkä sisällä turhia kääreitä, tai ulkopakkauksia. Tästä tuli kertaheitolla uusi luottotuotteeni." Lue koko artikkeli tästä (avautuu uuteen ikkunaan).

Jatka lukemistaVaivaako kuiva iho? Katso suosituksemme ihonhoidon tuoteapurilla

Pohjoinen ilmastomme rasittaa ihoa etenkin syksy- ja talvikaudella. Moni kokee ihon kiristävän tai kuivuvan ja välttämättä samat voiteet tai rasvat, jotka toimivat kesällä, eivät olekaan enää riittäviä pitämään ihoa kunnossa nyt kun lämpötila painuu pakkaselle. Tätä haastetta vastaan teimme 4Organicin asiakkaille ainutlaatuisen tuoteapurin: vastaa muutamaan kysymykseen ihonhoidosta ja teemme sinulle henkilökohtaisen suosituksen ihonhoidosta.  Klikkaa tästä tehdäksesi testin Tuoteapurin kysymykset ja suositukset on laadittu ihonhoidon asiantuntijoiden kanssa.

Jatka lukemista