Esittelyssä uusi sarja! Innovatiivinen ja kotimainen Luonkos nyt valikoimissa - 4Organic Store (Luomukaista)

Esittelyssä uusi sarja! Innovatiivinen ja kotimainen Luonkos nyt valikoimissa

Luonkos on erittäin innovatiivinen kotimainen luonnonkosmetiikan merkki, joka on perustettu 2018. Luonkos on ollut viime vuosina paljon esillä - ja vain positiivisessa valossa! Se onkin yksi kotimaisen luonnonkosmetiikan menestyjistä viime vuosina. Eikä syyttä, sillä merkki esimerkiksi pakkaa tuotteet lähes täysin zero waste -periaatteella ja on myös julkaissut maailman ensimmäisen kosmetiikkatuotteen, jossa on mukana metsäpölyä! Tässä artikkelissa juttua Luonkosin tuotteista lisää. 

Katso kaikki Luonkosin tuotteet tästä 

Luonkosin kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Naantalissa ja kaikki ainesosat ovat luonnollisia. Voi siis todellakin todeta, että kaikki on rakkaudella valmistettua <3 Luonkos on kotimaisten luonnonkosmetiikan opettajien ja asiantuntijoiden kehittämä merkki, jonka pakkaukset ovat täysin muovittomia! Useimmissa tuotteissa on vain maatuva pahvipakkaus. Kun tuotteen on käyttänyt kokonaan, jäljelle jää vain pahvinen kotelo! Luonkos on syntynyt naisten halusta tehdä jotain parempaa iholle ja luonnolle. 

Luonkosin tuotteisiin rakastutaan, koska:

1. Iho voi paremmin.

2. Raaka-aineet ovat huippulaadukkaita.

3. Vastuullisuus on erittäin läpinäkyvää.

4. Tuotanto on kotimaista.

5. Pakkaukset ovat ekologisia. 

Luonkosin luonnonkosmetiikka on täysin uudenlaista, jossa yhdistetään uutta ja vanhaa tietämystä! Moderni tutkimustieto ja vastuullisuustrendit yhdistyvät  vanhaan perimätietoon. 

Luonkos kuuluu ensimmäisiin yrityksiin, joka toi palamuotoiset ja muovittomat tuotteet Suomen markkinoille vuonna 2018. Luonkosin missiona on auttaa ihmisiä vähentämään ihonhoitotuotteiden kulutusta. 

Yrityksen ja tuotteiden hiilijalanjälki on minimaalisen pieni ja kompensoitu. Tuotteet ovat kaikki vedettömiä ja lisäaineettomia. 

 

 

Takaisin blogiin