4Organic Storelle uusi yrittäjä - Beauty Garden -tuotteet palaavat valikoimaan! - 4Organic Store (Luomukaista)

4Organic Storelle uusi yrittäjä - Beauty Garden -tuotteet palaavat valikoimaan!

Ihania uutisia: olemme jonkin aikaa etsineet oman ajanpuutteemme vuoksi 4Organic Store -verkkokaupalle uutta innokasta jatkajaa, ja etsintä on nyt tuottanut tuloksen.

4Organic Storea alkaa maaliskuun puolivälistä (14.3.2022) alkaen vetämään ja kehittämään uusi yrittäjä: Anna-Mari Heiskanen (Tmi Luomukaista).

Anna-Mari on 3 lapsen yrittäjä-äiti, joka on tehnyt töitä kotimaisen vastuullisen muodin parissa jo vuodesta 2014. Ensimmäisenä koronakeväänä 2020, kun työt vaihtoivat pandemian vuoksi muotoaan, alkoi syntyä pikkuhiljaa idea Luomukaistasta. Luonnonkosmetiikka on ollut Anna-Marin rakas harrastus ja intohimo jo lähes 20 vuotta ja hän on seurannut eri merkkejä ja toimijoita pitkään.

Tämä on varsinainen “match made in heaven”, sillä Anna-Marille on jo entuudestaan tuttuja kaikki valikoimamme kosmetiikkatuotteet sekä lisäravinteet. Hänen Luomukaista-kauppansa on toiminut fyysisessä myymälässä Karkkilassa, ja valikoima on ollut pitkälti samankaltainen.

Mikä parasta - Luomukaistan kautta on saatavilla myös hoitoja, jolloin 4Organic Storen valikoimaan voidaan saada takaisin myös ihanat Beauty Garden tuotteet! (tuotteet poistuivat alunperin valikoimastamme syksyllä 2021 maahantuojan rajattua tuotteet vain hoitoloiden käyttöön).

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ihanista vuosista, kaikista palautteista ja yhteisistä hetkistä. Olemme varmoja, että uuden yrittäjän kanssa tarina jatkuu entistä upeampana ja palvelu paranee entisestään.

Aurinkoista kevään odotusta!

Hanna & Tuukka
Takaisin blogiin