Ihonhoidon trendit 2022 - 4Organic Store (Luomukaista)

Ihonhoidon trendit 2022

Uusi vuosi 2022 ja saapuva kevät ovat pitkästä aikaa mitä kiinnostavimpia ihonhoidon saralla - on paljon sellaista, josta innostua ja johon ihastua! Tässä artikkelissa raotamme hieman tämän ja seuraavien vuosien kuumimpia trendejä ihonhoidossa. Jos tunnistat oman ajatusmallisi seuraavista, niin onnittele itseäsi - olet edelläkävijä! Joka tapauksessa, tällä kertaa mukana on myös täsmävinkit tuotteista, joilla pääset heti mukaan terävimpään aaltoon!

1. Luonnollinen look

Kevyemmin peittävä meikki ja terve iho. Ulkonäössä tullaan kiinnittämään enemmän huomiota kasvojen ihon hoitoon, jolloin iho itse voi paremmin ja näyttää terveeltä. Meikistä tulee minimalistisempaa ja meikkiä ennen levitettävät voiteet korostuvat, saaden kasvot näyttämään raikkailta.

Vinkki: Minimalistinen kosmetiikka huipussaan - yhden raaka-aineen ihme Balmyou

2. Vaikuttavat raaka-aineet ja vaikuttavuus

Kuluttujat etsivät itsenäisesti tietoa ainesosista, joiden tuntevat sopivan omalle iholleen. Esimerkiksi Google-haut trendikkäimmille ainesosille kasvavat voimakkaasti, kun ihmiset etsivät tietoa. Mm. C-vitamiiini, D-vitamiini, hamppu ja avokadoöljy ovat nousussa tällä hetkellä. Tuotteen toimivuus ja vaikuttavuus korostuvat.

Vinkit: C-vitamiini-boostin silmänympäryksille tarjoavat esim. Feel Free Vitamin Synergy Eye Contour -silmänympärysvoide sekä Feel Free Vitamin Booster Cream - ihovoideHamppu-uutetta taas sisältää tuote Feel Free Hemp Liposome Calming Serum

3. Kestävyys ja vastuullisuus

Yhä useampi kuluttaja on havahtunut tarpeeseen tehdä kestävämpiä kulutuspäätöksiä. Tuotteilta aletaan odottaa vastuullisuutta monessa muodossa - tuotanto ei saa rasittaa ympäristöä, pakkausten on oltava kierrätettäviä ja jopa uudelleentäytettäviä. Vaatimukset alkavat lyödä läpi myös suurilla synteettisen kosmetiikan valmistajilla.

Vinkki: Kaikki 4Organic Storen kosmetiikkatuotteet ovat kestävästi valmistettuja ja luonnollisia. Niin pakkaustavassa kuin valmistuksessakin noudatetaan kestävän kehityksen arvoja. Moni valmistaja myös lahjoittaa osan tuotoistaan kestävän kehityksen hankkeisiin. Tutustu merkkeihin tarkemmin tällä sivulla.

4. Laatu voittaa määrän - kosmetiikkakaappi kutistuu

Vaikka markkinoilla tarjolla oleva runsaus vain kasvaa, niin silti moni hankkii vähemmän tuotteita, mutta valitsee parempaa. Liian monen tuotteen käyttö saattaa olla ihon (ja lompakon!) kannalta vain rasittavaa. Omalle ihotyypille sopivat ja tärkeillä vaikuttavilla aineilla ladatut tuotteet löytävät tiensä yhä useampaan kotiin ja kosmetiikkakaappiin. Yhä useammin tuote on myös luonnonmukainen.

5. Lisäravinteiden nousu - terve ja kaunis iho lähtee sisältä päin

Ihmiset ovat jo pitkään syöneet proteiinipitoisia lisäravinteita. Samanlainen trendi on nousemassa kehon ja ihon hyvinvointiin auttavissa, puhtaisiin ja todistetusti tehokkaisiin raaka-aineisiin perustuvissa tuotteissa. Mm. kotimaiset marjat ja niistä tehdyt valmisteet nousevat suureen arvoon. Suoliston terveys, hormonaalinen tasapaino, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja jaksaminen näkyvät suoraan myös ihollamme.

Vinkit: Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja vastustuskykyyn Arctic Vital ja Arctic Oils

Takaisin blogiin