Merkkiesittelyssä Jimmy Boyd - luonnonmukaisten tuoksujen tekijä Espanjasta - 4Organic Store (Luomukaista)

Merkkiesittelyssä Jimmy Boyd - luonnonmukaisten tuoksujen tekijä Espanjasta

Päivitys: Jimmy Boyd -tuotteet ovat nyt tilattavissa! (lokakuu 2020)

Tässä artikkelissa kerromme sinulle syksyllä 2020 Suomeen rantautuvasta luonnonmukaisesta tuoksusarjasta nimeltä Jimmy Boyd sekä ihmisistä sen takana.

Olemme varsin innoissamme saadessamme sertifioidun tuoksusarjan valikoimaamme! Ja niin tunnutte olevan tekin, nimittäin harvoin uusista tuotteista tulee ennakkoon näin paljon kysymyksiä ja tiedusteluja! Pian näitä saa tilata! ❤️

Perinteikäs Jimmy Boyd -tuotebrändi on perustettu jo vuonna 1979 Espanjassa ja parfyymitalon omistaa yhä sama perhe. Tuoksut kehitetään ympäröivän luonnon sekä Espanjan eri kaupunkien ja alueiden asukkaiden inspiroimina. Jimmy Boyd -nimeä kantava tuoksusarja on uniikisti täysin luonnonmukainen ja ekologinen.

Heidän omat arvonsa kuvaavat pitkäjänteistä toimintaa ja yrityksen vastuullisuuteen perustuvaa kulttuuria parhaiten: Rakastamme ympäröivää luontoa ja ammennamme siitä inspiraatiota tuoksuihimme. 40 vuoden kokemuksella luonnollisten tuoksujen valmistamisesta tiedostamme vastuumme sekä kuinka tuotteita tulee ympäristöystävällisesti valmistaa.

Me 4Organic Storessa pystymme täysillä samaistumaan näihin arvoihin ja siksi onkin mahtavaa saada juuri nämä tuotteet mukaan kauppaamme. Uskomme että näistä tulee suuri menestys Suomessa, jossa yhä useammat ihmiset ovat vaihtaneet synteettisen kosmetiikan parempaan.

”Oikea tuoksu löytää oikean ihmisen luo”

Parfymööri Jimmy Boyd jr.

Kuvassa Jimmy Boyd Jr. – espanjalainen parfymööri ja tuoksujen kehittäjä, joka jatkaa parfyymitalon pitkiä perinteitä.

Otsikon lainaus on Jimmy Boyd Juniorin oma mietelause tai motto. Jimmy Junior on kasvanut tuoksujen ja parfyymien maailmaan - hänen isänsä on ollut parfymööri yli 40 vuotta ja Jimmy Junior muistaakin olleensa jo lapsuudessaan isän mukana töissä parfyymiliikkeessä. Nyt Jimmy Junior luotsaa perheyritystä vuorostaan isänsä jalanjäljissä, kehittäen uusia tuoksuja sydämellään ja perinnöksi saamallaan ammattitaidolla. Inspiraatiota hän kertoo löytyvänsä kaikkialta, luonnosta, kaupungeista ja ympärillä olevista asioista ja ihmisistä.

Vegaaninen, vastuullinen ja luonnonmukainen

Jimmy Boyd tuoksusarjan tuotteiden raaka-aineina käytetään vain luonnosta saatavilla olevia aineita ja tarkasti määritellyllä tavalla.

 • Kasvatettu perinteisellä luonnollisella tavalla
 • Kasvatettu luomusti
 • Villisti luonnossa kasvava
 • Tuotteet ovat 100% luonnonraaka-aineista,
 • synteettisiä ainesosia ei käytetä.
 • Tuotteissa ei käytetä liuottimia, säilöntäaineita eikä mitään eläinperäistä ainesosaa.

Viisi ihanaa tuoksulinjaa:

Valittavanasi on viisi erilaista tuotelinjaa (tai miksi valita - ota vaikka yksi jokaista!), ja jokaisesta tuoksulinjasta on saatavilla tuoksuvesi, vartaloöljy, vartaloemulsio sekä suihkugeeli. Tuotteet ovat aromaterapeuttisia ja jokaisella niistä on oma vaikutuksensa - lue lisää vaikutuksista tuotesivuilta.

 1. Wild Roses – puhdas villiruusujen tuoksu
 2. Orange Blossom – appelsiinin kukkien kepeys
 3. Lemon & Roses – suloisesti sitruunaa ja ruusua
 4. Verbena – reippaan raikas sitruunaruoho
 5. Spring Rain – kevätsateen puhtaus ja pehmeys

Kaikki tuoksut ovat puhtaita luonnon tuoksuja ja BioVidaSana-sertifioituja. Tuoksuvesien yksityiskohtana on pulloon sisälle laitetut kasvien lehdet, jotka ovat mukana tuomassa viestin tuoksutuotteen luonnollisesta alkuperästä ja luonnonläheisyydestä.

Katso kaikki Jimmy Boyd -tuotteet tästä.

Esimerkkejä tuoksuperheen tuotteista:

Takaisin blogiin