Esittelyssä We Love The Planet - alumiinittomien ja luonnonmukaisten deodoranttien erikoistuottaja - 4Organic Store (Luomukaista)

Esittelyssä We Love The Planet - alumiinittomien ja luonnonmukaisten deodoranttien erikoistuottaja

Pitkä suihkaus kainalohin ja sakea deodoranttisumu täyttää huoneen ja lähellä seisovien keuhkot - olemme kaikki olleet siellä, yhteisessä pukuhuoneessa tai kylppärissä, jossa sisaruksemme tai treenikaverimme myrkyttää ilmaa sumutettavalla deodorantilla. Alumiini, muovi ja synteettiset hajusteet tarttuvat hiuksiin ja ihoon ja käyvät hengityksen päälle.

Onneksi on vaihtoehtoja - We Love The Planet (WLTP) on Pohjois-Hollannista kotoisin oleva luonnonkosmetiikan tuottaja, joka on perustettu puhtaasta rakkaudesta ainoaa planeettaamme kohtaan.

We Love The Planet on erikoistunut sertifioiduista, 100 % luonnonmukaisista ja orgaanisista ainesosista valmistettuihin alumiinittomiin deodorantteihin. Uutuutena valikoimassa on myös paljon kysytyt auringonsuojatuotteet.

WLTP valmistaa tuotteensa Hollannissa, EU:n sisällä, hyödyntäen vesivoimaa ja aurinkoenergiaa, jotta koko tuotantoprosessi olisi mahdollisimman ekologinen ja ympäristöystävällinen. Perustajiensa Evan ja Indran mukaan valmistusprosessin läpinäkyvyys sekä ympäristöystävällisyys ovat keskeisiä arvoja yritykselle. Jokaisella tuotteella on oma tarinansa, ja koska raaka-aineet hankitaan pienissä erissä luomutuottajilta, on jokainen valmistuserä aina uniikki.

Tuotteita ei ole testattu eläimillä, ja niissä ei ole käytetty lainkaan palmuöljyä.

Kätevät alumiinittomat ja muovittomat deo-stickit ja -voiteet

Moni vaihtaa luonnonkosmetiikkaan ensimmäisenä juuri deodoranttinsa - mikä on luontevaa, sillä laitammehan yleensä deodoranttia kainaloiden ohuelle iholle päivittäin, ja on ihanaa tietää että mitä iholleen laittaa.

WLTP:n alumiinittomat ja muovittomat deodorantit ovat saatavilla niin voidemaisena kuin perinteisenä stick-deodoranttina. Valmistusaineina näissä 100 % luonnonmukaisissa tuotteissa on usein mehiläisvahaa, kookosöljyä ja maissitärkkelystä. Valittavissa on myös ruokasoodaton vaihtoehto (So Sensitive), jos olet soodalle herkkä.

Raikas olo ja tuoksuttomat kainalot iholle turvallisilla ja luontoystävällisillä tuotteilla - sanomme kyllä kiitos! Katso kaikki deodorantit tästä.

Fysikaaliset auringonsuojatuotteet - aurinkosuojat kasvoille ja koko vartalolle

2020 kesällä WLTP toi markkinoille superkätevät aurinkosuoja-stickit: 20 ja 30 suojakertoimella varustettu puikko kulkee helposti mukana minne tahansa. Se sopii kasvoille ja koko vartalolle, ja sitä voi käyttää jopa meikin alla.

UVA- ja UVB-säteet heijastavat aurinkosuojafiltterit ovat 100% luonnonmukaiset ja siten myös koralliystävälliset. Aurinkosuoja on myös vedenkestävä. Lentäen matkustaessa stickejä ei lasketa nesteiksi. 

Rusketus onnistuu nyt siis myös luonnonmukaisesti ja voit nauttia auringosta puhtaalla omallatunnolla! Emme kuitenkaan suosittele liian pitkää auringossa olemista. Lue lisää aurinkosuojatuotteista tästä.

Katso myös maahantuojan videoesittely WLTP-tuotteista

Takaisin blogiin