Odotetut WLTP aurinkosuoja-stickit ovat täällä! - 4Organic Store (Luomukaista)

Odotetut WLTP aurinkosuoja-stickit ovat täällä!

KUUKAUDEN UUTUUS HUHTIKUU 2020:

Saimme valikoimaamme nyt paljon odotetut We Love The Planetin (WLTP) aurinkosuojatuotteet. Tuote onkin todella ajankohtainen juuri nyt, kun kevätauringon UV-säteily on voimakkaimmillaan. Talven jäljiltä iho on herkkä palamaan ja saamaan mm. maksaläiskiä. 

We Love The Planet Aurinkosuoja-stick (suojakertoimet 20 ja 30 saatavilla) on helppokäyttöinen aurinkosuojatuote koko kasvojen alueelle sekä herkimmille ihoalueille. Tuote on myös erinomainen aurinkosuoja huuliin.

Katso tuotelinkit artikkelin alalaidasta!

Tuotteen miellyttävän kevyt koostumus ja pehmeä kirsikankukkainen tuoksu hurmaavat välittömästi! Käytä säännöllisesti ennen aurinkoon menoa - miellyttävän koostumuksensa ansiosta tuotteet soveltuvat erinomaisesti myös meikin alle käytettäväksi! Tuotetta voi sipaista suoraan puikosta iholle tai ottaa sormenpäihin ja levittää halutulle alueelle. Tuote ei jätä lainkaan tahmaista tunnetta kasvoille vaan toimii voiteen tavoin. Tuote on myös hypoallerginen eli soveltuu erinomaisesti myös herkkäihoisille.

LUONTOYSTÄVÄLLINEN VALINTA

Aurinkosuojafiltterit ovat 100% luonnonmukaiset ja siten myös koralliystävälliset. Tuote on vedenkestävä, mutta uinti ja hikoilu heikentävät sen tehoa, jonka vuoksi tuotetta kannattaa tuolloinkin lisätä. Pakkaus on täysin ZERO WASTE - maatuvaa kartonkia. Tuotteet eivät sisällä lainkaan vettä, joten ne ovat turvallisia käyttää myös talviajan ulkoilussa – matkustassa stickkejä ei lasketa nesteiksi.

AURINKOSUOJAFILTTERIT

Tuote antaa välittömästi suojan auringon haitallisille UVA- sekä UVB-säteille. Aurinkosuoja-aineina tuotteissa ovat titaniumoksidi sekä sinkkioksidi, joiden suojaavaa vaikutusta tehostaa alumiinistearaatti yhdessä aluminin kanssa.

 

Takaisin blogiin