Vähemmän on enemmän - esittelyssä yhden raaka-aineen spesialisti Balmyou - 4Organic Store (Luomukaista)

Vähemmän on enemmän - esittelyssä yhden raaka-aineen spesialisti Balmyou

Aloitamme blogisarjamme, joka esittelee 4Organic Storen huippubrändit, saksalaisella Balmyoulla.

Tarinamme alkaa vuodesta 2016, kun kaksi nuorta saksalaista yrittäjää, Paul ja Tuna, ovat päässeet sosiaalisen yhteistyöohjelman kautta vierailemaan Afrikan Ugandassa ja tutustunut paikalliseen ihmetuotteeseen: karite-puun hedelmistä valmistettavaan luonnolliseen voiteeseen. Näitä puita kasvaa vain Niilin varrella, villeinä ja luonnollisessa elinympäristössään. Paikalliset maanviljelijät osaavat vuosisatoja vanhan kädentaidon, jolla ihoa hoitavaa karitevoita valmistetaan ekologisesti ja ilman koneita.

Palattuaan kotiin Mannheimiin ystävykset päättivät perustaa oman merkin tuodakseen tätä korkealuokkaista tuotetta Eurooppaan ja tarjotakseen ihmisille aitoa ja luonnollista valmistetta, sekä mahdollistaakseen Ugandalaisille viljelijöille reilun toimeentulon.

Vuonna 2016 tältä pohjalta syntyi Balmyou, nuori ja raikas tuotebrändi, joka on erikoistunut tuottamaan korkealaatuisia, puhtaita, sertifioituja luonnontuotteita, joissa on käytetty vain yhtä raaka-ainetta kerrallaan. Karitevoin rinnalle yritys on tuonut kaksi muutakin puhdasta luonnontuotetta: kahviöljyn ja moringaöljyn. Jokainen tuote koostuu 100 % vaikuttavasta aineesta. Toisin sanoen Balmyoun tuotteiden hinta-laatusuhde on täysin vertaansa vailla ja olemmekin ylpeitä siitä, että saamme tarjota näitä tuotteita asiakkaillemme.

Balmyou:ssa yhdistyy terveys ja kauneus luontoon, kestävään kehitykseen sekä sosiaaliseen vastuuseen tuotteen tuotannossa. Balmyou-luonnontuotteiden alkuperä on edelleen Ugandassa, josta saadaan korkealaatuiset raaka-aineet tuotteisiin. Tuotanto on luomua ja tarkasti valvottua.

Yritys takaa paikallisille maanviljelijöille reilut ja turvalliset työolosuhteet, ja lahjoittaa rahaa paikallisen avustusjärjestön Y.E.S. Ugandan hankkeisiin antaakseen köyhistä olosuhteista tuleville lapsille ja orvoille mahdollisuuden saada koulutuksen ja terveydenhoitoa.

Balmyou on kosmetiikan yksinkertaisuuden ja puhtauden puolestapuhuja:

"Haluamme saada kosmetiikan käyttäjät siirtymään luonnonkosmetiikkaan. Mielestämme nämä tuotteet on tuotettava kestävää kehitystä, ekologisuutta ja sosiaalisuutta kunnioittavalla tavalla. Siksi mottomme on:

Protect your skin. Protect your planet."

Kuvassa Balmyoun perustajat Paul ja Tuna.

Balmyou pähkinänkuoressa:

Perustettu 2016 Saksassa. Raaka-aineet ja tuotteet tuotetaan Afrikan Ugandassa luonnonmukaisesti.

Balmyoun tuotteet ovat NaTrue-sertifioituja ja ne täyttävät puhtaan luonnonkosmetiikan vaatimukset. Myös tuotepakkaukset ovat kierrätyslasista valmistettuja ja niiden puuosat on valmistettu nopeasti kasvavasta bambusta. Pakkaus on siten paitsi ekologinen ja kestävän kehityksen mukainen, se tekee Balmyou-tuotteista täydellisiä myös lahjaksi vaativallekin maulle.

Balmyou tukee sydäntään lähellä olevaa kansalaisjärjestöä Ugandassa sekä on mukana lasten ja nuorten terveyden ja koulutuksen edistämisessä paikkakunnalla, josta raaka-aineet kasvatetaan.

Tuotteet ovat vegaanisia, ja niissä ei ole parabeeneja. Tuotteita ei myöskään koskaan testata eläinkokein.

Tutustu ihanaan Balmyou-sarjaan 4Organic Storessa:

100 % Puhdas Nilotica Shea Butter -karitevoi, joka sisältää runsaasti beetakaroteenia, linolihappoja (Omega-9 ja -6-rasvahapot), allantoiinia ja E-vitamiinia. Se kosteuttaa rohtuneita huulia, käsiä, kyynärpäitä ja jalkoja, uudistaa vaurioitunutta ihoa auringonpolttamien, hyttystenpuremien ja parranajon jälkeen sekä ravitsee ihoa. Sitä voit käyttää myös hiusten kuiville latvoille, kynsinauhoille, pienten vauvojen vaippa-alueelle suojaamaan ja hoitamaan ihoa - mitä vain keksitkin! Tuote sopii erityisen hyvin kuivalle, ärtyneelle ja herkälle iholle vauvasta vaariin sekä erinomaisesti myös atooppisen ihon hoitoon.

Ainutlaatuinen 100 % puhdas Arabica-kahviöljy on aikuisen ihon hoitotuote, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja jota käytetään kasvoseerumin tapaan. Kahviöljy sisältää runsaasti linoli- ja öljyhappoja, jotka pystyvät imeytymään erityisen hyvin ihoon ja näin auttavat ihoa palautumaan erilaisista ihovaurioista. Balmyou kahviöljy sisältää runsaasti kofeiinia, jonka ansiosta kasvojen ihon aineenvaihdunta vilkastuu ja kuona-aineet poistuvat iholta - ihon väri kirkastuu. Aineenvaihdunnan vilkastuminen auttaa myös silmänympärysalueella turvotuksen laskemista ja tummien silmänalusten vähenemistä. Kahviöljy myös vahvistaa, napakoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tuote on myös hyvin riittoisa, muutama tippa riittää koko kasvojen alueelle. Monet käyttävät tuotetta lisäksi kynsinauhojen kosteuttajana.

Puhdas 100 % moringaöljy on runsaasti A-vitamiinia sisältävä puhdistava hoitoöljy kasvoille ja ärtyneelle päänahalle. Runsas A-vitamiini uudistaa ja vilkastuttaa ihon uusiutumisprosessia ja näin paranemista. Käytä muutama tippa puhtaalle kasvojen iholle aamuin ja illoin kasvoseerumin tapaan. Tuote on ihanteellinen sekaiholle, jossa on esim. aknen jättämiä arpia tai punoitusta. Soveltuu myös erinomaisesti kuivan tai ärtyneen päänahan hoitoon, jolloin tuotetta hierotaan pieni määrä päänahkaan aamuin ja illoin. Tuote on erittäin riittoisaa, muutama tippa riittää koko kasvojen alueelle.

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki yllä olevat Balmyou-tuotteet verkkokaupassamme.

Takaisin blogiin