Esittelyssä Boho Green Make-up - luonnonmukaisten meikkien ykkönen - 4Organic Store (Luomukaista)

Esittelyssä Boho Green Make-up - luonnonmukaisten meikkien ykkönen

 

Tunnetko sinä jo Boho Green Make-up -meikkibrändin? Jos et ole vielä kokeillut, niin tämä lukutuokio saattaa olla käänteentekevä hetki meikkipussillesi!

- Nimittäin Boho on luonnonkosmetiikan meikkien ehdotonta aatelia ja ihastuminen tuotteisiin ensikosketuksella on luonnollista. Sinun ei tarvitse olla meikkaamisen ammattilainen saadaksesi kauniin, huolitellun ja luonnollisen lookin.

Tai Miia Johansson, yksi Suomen seuratuimmista meikkitaiteilijoista, taisi sen taisi sanoa parhaiten:

"Jos olisi pakko valita yksi luonnonkosmetiikkameikkibrändi, niin se olisi varmasti Boho."

Boho Green Make-up on ranskalainen, 2012 perustettu korkea pigmenttinen ja värikäs kosmetiikkasarja, joka perustuu ainutlaatuisesti järkevään hinnoitteluun ja aitoon luonnonmukaisuuteen. He haluavat tarjota ammattitason meikkejä luonnonmukaisesti tuotettuna ja kuitenkin edullisesti hinnoiteltuna.

Luonnon ja ihmisten kunnioitus, kestävä kehitys ja eettiset arvot ovat yrityksen DNA:ssa: raaka-aineina käytetään uusiutuvia luonnonvaroja, tuotteet pakataan kierrätettäviin pakkauksiin ja niitä ei ylipakata. Meikeissä ei ole mukana peiliä tai sivellintä tästä syystä. Boho osoittaa myös yhteiskuntavastuuta työllistämällä vaikeasti työllistyviä henkilöitä tuotteiden viimeistelyyn kuten tarroittamiseen. Bohon liikevaihdosta lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen 1% For The Planet -ohjelman kautta. Eli aina ostaessasi Bohon tuotteita tiedät tekeväsi myös hyvää!

Sertifioitua kosmetiikkaa

Bohon tuotteille on myönnetty myös alan arvostetuin COSMEBIO-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden, sekä One Voice -sertifikaatti, joka takaa ettei tuotteita ole testattu eläimillä.

COSMEBIO COSMOS1% For The PlanetFondation Nilocas Hulot Pour La Nature Et L'Homme

Suomessa vuodesta 2015

Boho-merkin tarina Suomessa alkaa vuodesta 2014, jolloin maahantuoja Johanna törmäsi pariisilaisessa ekokaupassa merkin tuotteisiin. Kokeiltuaan tuotteita hän päätti jättää menestyksekkään uransa kansainvälisessä kosmetiikkabusineksessa ja perusti 4Dream-yrityksen maahantuodakseen Bohoja Suomeen. Johanna kertoo että hänen sydämensä vain muljahti ja loppu onkin historiaa.

- Näin voi käydä sinullekin, kun rohkenet vaihtaa synteettiset meikit Bohoihin!

Tarjoamme koko Boho-valikoiman ja opasvideoita

4Organic Storen valikoimasta löydät ainoana Suomessa kaikki Boho-tuotteet ja ne ovat meillä aina varastossa. Meikkisarja kattaa kaikki tarvitsemasi tuotteet meikkipohjista puutereihin ja poskipuniin, peitevoiteet, silmämeikit, huulimeikit,  siveltimet ja kynsilakat.

Katso tästä koko Boho-valikoima!

Tutustu sivuillamme myös Boho-meikkiopas-videoihin ja opit kätevät tekniikat ja ammattilaisten niksit, joilla loihdit itse kauniin ja edustavan, luonnollisen meikin helposti ja nopeasti. Opit myös helpon tavan peittää tummat silmänaluset ainutlaatuisilla vastaväriin perustuvilla Boho-neutraloijilla.

Ota siis askel kohti kauneutta ja kokeile Bohoa - saatat kokea ihan uudenlaisen meikkauselämyksen!

Muista myös että asiakaspalvelumme on apunasi, jos haluat kysyä tuotteista tai niiden käytöstä lisää!

Suosituimmat Boho-tuotteet:

Takaisin blogiin