Kuivan ja kutisevan päänahan hoito


Kuivan ja kutisevan päänahan hoito

Tästä artikkelista löydät usein kysyttyjä vinkkejä kuivan päänahan hoitoon ja kutisevan päänahan hoitoon.

Onko sinulla kuiva ja kutiseva päänahka? Monet suomalaiset kärsivät etenkin kylmään vuodenaikaan tästä häiritsevästä vaivasta, ja hiusten toistuva värjääminen ja muu rasitus usein vain pahentaa ongelmaa. Myös pipokausi aiheuttaa ongelmia.

Jos haluat rauhoittaa päänahan ihon ja lopettaa hilseilyn, noudata seuraavia yksinkertaisia ohjeita. Näillä vinkeillä saat myös tuuheutta ja pehmeyttä hiuksiin!

  1. Vältä silikonia, muovia ja/tai parabeeneja sisältävien tuotteiden käyttöä, koska nämä synteettiset ainesosat helposti tukkivat ihon huokosia ja estävät päänahan normaalia hengittävyyttä.
  2. Vältä liiallista pesemistä, jos mahdollista.
  3. Huolehdi päänahan oikeanlaisesta ulkoisesta kosteuttamisesta luonnonmukaisilla hiustuotteilla, jotka vahvistavat hiuspohjaa ja vähentävät ärsytystä.
  4. Huolehdi että saat myös ravinnosta hyvälaatuisia rasvoja, sillä ihon kosteustasapaino muodostuu sisältäpäin. Syö esim. riittävästi rasvaista kalaa ja vältä liikaa suolaa.

Tuotesuositukset kuivalle päänahalle:

ÜBERWOODin luonnonmukaisen, männynpuu-uutteeseen perustuvan hiustenhoitosarjan tuotteet sopivat erinomaisesti myös kuivan päänahan hoitoon ja hilseilyn estämiseen.

ÜBERWOOD Hair Tonic -hiusvettä kannattaa suihkauttaa aina pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin ja hieroa kevyesti päänahkaan.

ÜBERWOOD Repair Treatment -hoitoainetta voit käyttää shampoo-pesun jälkeen hieroen sitä päänahkaan. Anna vaikuttaa 5 - 10 minuuttia ja huuhdo sitten pois.

Shampooksi suosittelemme päänahkaa hoitavan ÜBERWOOD Scalp Care -shampoon tai Beauty Gardenin pesunesteen. Jos olet palasaippuan ystävä, Beauty Gardenin palasaippuat ovat myös hyvä valinta.

Voit myös kokeilla käsitellä kosteutetut hiukset ensin hoitoaineella ja sitten vasta pestä shampoolla - joillekin tämä käsittely on avannut aivan uusia elämyksiä hiustenhoitoon!

Tietoa blogin tarjoajasta:
4Organic Store on turvallisen ja luonnonmukaisen kosmetiikan sekä hyvinvoinnin verkkokauppa. Missiomme on tarjota luonnonmukaisia ja laadukkaita kosmetiikan sekä hyvinvoinnin tuotteita kauneudesta ja terveydestä huolehtiville sekä tarjota tietoa elämän terveellisistä valinnoista, itsehoidosta ja hygieniasta.
Lue lisää meistä / katso yhteystiedot.