Kuivan talvi-ihon hoito ja paras suoja pakkasta vastaan kasvoille - 4Organic Store (Luomukaista)

Kuivan talvi-ihon hoito ja paras suoja pakkasta vastaan kasvoille

Talvikauden kuiva ja kylmä ilma koettelee meidän suomalaisten ihoa. Ilmankosteus saattaa talvella laskea myös sisätiloissa alhaiseksi. Altistuminen kuivalle ilmalle voi aiheuttaa sekä iho-oireita että hengitysoireita ja tukkoista nenää. Erityisen hankalaa kuiva ilma ja pakkanen on atooppisesta ihosta kärsiville.

Jos kasvojasi kiristää ja punoittaa ulkoilun jälkeen ja kätesi kuivuvat talvella, tämä artikkeli ja esitellyt tuotteet on juuri sinulle. Linkit artikkelissa mainittuihin tuotteisiin löydät artikkelin lopusta. Kaikki tuotteet sopivat koko perheelle vauvasta vaariin.

Ulkoillessa: Suojaa kasvosi pakkaselta vedettömällä orvokkivoiteella

Jos laitat pakkasilmoilla ulkoilua varten kasvoillesi voidetta tai rasvaa, huolehdi että tuotteessa ei ole vettä. Kasvojen iholle jäätyvä vesi nimittäin voi pahentaa ihon kuivumista ja paleltumista.

Beauty Gardenin Orvokkibalm on erityinen kylmien kelien ihmetuote kasvojen iholle: se on paras suoja kasvoillesi pakkasta vastaan. Vedettömän koostumuksen vuoksi voit laittaa sitä poskipäille ja huulille, ja kaikkialle kasvojen iholle. Säännöllisesti käytettynä iho alkaa vahvistumaan ja kestää paremmin kylmyyttä.

Kaunis, puupintainen orvokkibalm-rasia on myös riittoisa: vain pieni sipaus sormenpäällä riittää kasvojen suojaamiseen. Huomioithan, että kasvojen iho on täysin kuiva voidetta laittaessa.

Beauty Garden orvokkibalm

Sisätiloissa: Hoida ihoasi luonnon parhailla voiteilla

Suosittelemme käyttämään päivittäin Balmyoun Nilotica Shea-Karitevoita (vinkki - uusi 30 ml "matkakoko" nyt myös saatavilla; se kulkee kätevästi myös mukana kaikkialle). Levitä sheavoi käsille, kasvoille yöksi ja kuivalle iholle. Voide imeytyy nopeasti ja ravitsee ihoa. Tuote sisältää runsaasti beetakaroteenia, linolihappoja (Omega-9 ja -6-rasvahapot), allantoiinia ja E-vitamiinia.

Sheavoin päälle voi lisätä pari tippaa Beauty Gardenin kehäkukkaöljyä. Voiteen päälle lisätty öljy lukitsee kosteuden ihon pintaan. 

Kokeile myös Beauty Garden kehäkukkakäsivoidetta erittäin kuiville käsille ja halkeileville sormenpäille.

Pese kädet ja iho pesunesteellä, joka ei kuivata ihoa

Muista myös että tavallinen saippua ja shampoo kuivattavat ihoasi käsienpesun ja suihkun yhteydessä. Kuivasta ihosta kärsivän kannattaa ehdottomasti kokeilla Beauty Gardenin kehäkukka-mustaherukka-pesunestettä - se on paras kokeilemamme juokseva pesuaine käsille ja toimii myös shampoona ja suihkugeelinä! Omassa perheessämme on koululaisia, päiväkoti-ikäinen ja vauva, joten käsiä pestään paljon päivän mittaan. Olemmekin vaihtaneet kaikki talon saippuat tähän. Jos olet palasaippuan ystävä, niin kannattaa kokeilla myös Beauty Garden -palasaippuaa.

Iho tarvitsee kosteutusta ja ravitsemusta myös sisältäpäin

Voiteet ja rasvat ovat erinomaisia hoitamaan kuivunutta ihoa, mutta ihon oma luontainen kosteus muodostuu sisältäpäin. Siksi kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että saa ravinnosta riittävästi tärkeitä rasvahappoja ja Omega-rasvahappoja. Erityisen hyviä ruokia ovat rasvainen kala kuten lohi ja muikku, ja erityisesti kotimainen. Jos tiedät, ettet saa ruoasta riittävää määrää tärkeitä rasvoja, kannattaa kokeilla Arctic Nutritionin puhdasta Arctic Oils -kalaöljy- ja marjojen siemenöljyvalmistetta. Se sisältää kaikki Omegat: 3, 6, 7 ja 9.

Takaisin blogiin