Lisää virtaa töihin paluuseen! Näin selätät back to work bluesin - 4Organic Store (Luomukaista)

Lisää virtaa töihin paluuseen! Näin selätät back to work bluesin

Tökkiikö paluu työmaalle? Onneksi back to work blues on selätettävissä, kunhan maltat sen antaa ottaa oman aikansa. 

Kukapa meistä ei olisi kokenut sitä? Ihanan ja pitkän loman jälkeen saattaa pelkkä ajatus töihin paluusta tuntua raskaalta. Ja ensimmäiset päivät ja viikot töissä voivat tuntua jopa jossain määrin ahdistavilta - toisille paluu voi olla näennäisen helppoa ja toisille se voi olla ankeinta aikaa. Sinua voi väsyttää jatkuvasti ja voi tuntua siltä, että olet väärässä paikassa tai motivaatio työhön voi tuntua puuttuvan kokonaan.

Kuulostaako tutulta? Ei kannata huolestua - on täysin normaalia, että mielemme vaatii hetken sopeutuakseen jälleen työelämän vaatimuksiin ja rytmiin pitkän rentouttavan vapauden jälkeen. Ole siis itsellesi armollinen ja anna aivoillesi ja kehollesi aikaa sopeutua muutokseen. 

😫 ->🤩 

Tässä muutama vinkki, joilla voit saada työhön paluustasi mukavampaa ja päiviisi lisää energiaa:

  1. Jos pystyt, työskentele vähän kevyemmin ensimmäisinä päivinä ja järjestele vaikka työpisteesi uusiksi. Tutkimusten mukaan siisti ja itsesi näköinen työpiste kohottaa mielialaa.
  2. Priorisoi ensin itsesi - pidä huoli, että ehdit syömään kunnon lounaan ja pitää taukoja sekä jutella työkavereiden kanssa siitä, mitä kukin teki lomalla ja mikä oli parasta kesässä.
  3. Tee lista ennen lomaa mahdollisesti kesken jääneistä tehtävistä ja tärkeimmistä asioista seuraavien viikkojen aikana. Näin saat mielessä pyörivät asiat paperille ja vähennät stressiä. Mieti mitkä asiat ja onnistumiset ovat aiemmin tehneet työstä mielekästä - saatat alkaa muistaa mitkä asiat työssä olivat motivoivia.
  4. Jos työ itsessään kuitenkin tuntuu näköalattomalta, mieti voisitko löytää uutta intoa ja iloa jostakin muusta - aloita uusi harrastus, sovi tapaaminen vanhojen ystävien kanssa tai lainaa kirjastosta kirja, jonka olet aina halunnut ehtiä lukea. 
  5. Huolehdi hyvinvoinnistasi ja ulkonäöstäsi - syö terveellisesti, vältä liikaa alkoholin käyttöä ja mene aikaisemmin nukkumaan. Kokeile ehkä uutta kasvovoidetta ilmeen raikastamiseksi ja hanki lisää energiaa puhtaista luonnon marjoista.

Tärpit back to work bluesin selättämiseen - näillä tuotteilla onnistut (linkit alla):

  • Kasvot heleäksi: pähkinäkuorinta & kurpitsanaamio. Kahviöljy. Mosaiikkipuuterilla pidät yllä kesän ihanan päivetyksen.
  • Silmät kirkkaiksi: peiteaine orange 07 tai yellow 06. Luomiväripaletti Valley of fire ja ripsari Gypsy Volume.
  • Kynnet viimeistellyiksi: klassisen tyylikäs ja hillitty matta beige 112 tai rose poudre. Pirteä ja iloinen lookki: shelly tai rose tendre
  • Lisää virtaa ja jaksamista päivään: Natural Flow -juoma - energiaa ja hyvinvointia pohjoisen luonnon marjoista. Bonuksena lisää aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa, minkä tunnet myös olossasi.

 

Takaisin blogiin