Opi meikkaamaan Bohoilla - uusi videosarja 4Organicin sivuilla


Opi meikkaamaan Bohoilla - uusi videosarja 4Organicin sivuilla

Haluaisitko oppia meikkaamaan kuin ammattilainen? Nyt se on helppoa. Olemme avanneet 4Organic Storen sivuille uuden videoblogi-sarjan, jossa meikkitaiteilijat ja asiantuntijat esittelevät parhaita vinkkejään. Videot on tehty siten, että vinkkien seuraaminen ja omaksuminen on helppoa, jotta voit tehdä saman kotioloissa.

Videoilla käytetään ekologisia ja luonnonmukaisia Bohon meikkejä (kuten peitevoiteita) ja siveltimiä. Parhaan tuloksen saat, kun valitset samat tuotteet, kuin videolla. Sävyt voit valita ihosi ja mieltymyksesi mukaan. Kaikki videoilla esitellyt tuotteet sekä meikkisiveltimet löydät 4Organic Storen verkkokaupasta.

Esimerkiksi kuinka peität nopeasti tummat silmänaluset ennen videoneuvottelua tai miten loihdit hetkessä juhlalookin tai kuinka teet oikeanlaiset ja luonnolliset kulmakarvat. Katso nämä ja muut arkea helpottavat huippuvinkit videoilta!

Katso tästä kaikki videot - Boho-meikkiopas 

Haluaisitko nähdä opasvideon jostakin tietystä aiheesta? Lähetä meille viesti osoitteeseen info@4organic.fi tai chatin kautta!

Tietoa blogin tarjoajasta:
4Organic Store on turvallisen ja luonnonmukaisen kosmetiikan sekä hyvinvoinnin verkkokauppa. Missiomme on tarjota luonnonmukaisia ja laadukkaita kosmetiikan sekä hyvinvoinnin tuotteita kauneudesta ja terveydestä huolehtiville sekä tarjota tietoa elämän terveellisistä valinnoista, itsehoidosta ja hygieniasta.
Lue lisää meistä / katso yhteystiedot.