Toimitusaika ja -kulut

Toimitamme kaikki verkkokaupan tilaukset postitse tai voit noutaa ne itse toimipisteeltämme. Voit valita kassalla haluamasi toimituspaikan - joko Postin pakettiautomaatin tai Postin toimipisteen.

Postituksen hinta on 5,90 € alle 69 € tilauksille

Toimitusmaksu Postipaketille on 5,90 € (sis. alv 24 %)

Toimitusmaksu Kirjeenä on 3,50 € (sis. alv 24 %). Kirjetoimituksen hinta nousi 16.12.2020 Postin hinnankorotuksen vuoksi. 
Kirjeitse mahtuvat pienet meikit, kuten luomivärit, ripsivärit, huulipunat, puuterit ja meikkikynät.

Yli 69 € tilaukset toimitamme veloituksetta - jos näyttää siltä, että ostoskori ei yltä tuohon rajaan asti, niin ota ystävät tai työkaverit mukaan kimppatilaukseen niin säästätte postikuluissa!

Toimitusaika 1-3 päivää

Lähetämme tilauksesi pääsääntöisesti viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Saat meiltä sähköpostiisi vahvistuksen, kun tilauksesi on käsitelty. Saat myös Postin seurantakoodin. Jos olet valinnut Noudon, saat tekstiviestin kun paketti on noudettavissa.

Postipaketti on tyypillisesti noudettavissa paketin lähetystä seuraavana päivänä. Erikoistapauksissa, jos tilauksissa on ruuhkaa tai olemme esim. messuilla, niin toimitus voi tästä hieman pidentyä - pahoittelemme jos näin käy!

Muistathan, että Posti säilyttää pakettiasi 7 vuorokautta. Tämän jälkeen paketti palautuu meille. Lähetämme mielellämme pakettisi uudelleen, mutta tällöin joudumme kustannnusten vuoksi perimään uuden postimaksun 5,90 €.