Atooppisen ihon hoito luonnonkosmetiikalla - 4Organic Store (Luomukaista)

Atooppisen ihon hoito luonnonkosmetiikalla

Atooppinen iho ja ihottuma on melko yleinen vaiva etenkin lapsilla, mutta sitä esiintyy myös aikuisilla ja se voi ilmaantua myös ajoittain kiusaamaan sinua. Atooppisen ihon yleisimpiä oireita ovat mm. kutina, ihon kuivuus ja punoitus, ja jopa turvotus. Yksi ilmenemismuoto on myös sormien ja varpaiden päiden sekä jalkapohjien halkeilu.

Vaikka atooppiseen ihoon ei ole tunnettua parannuskeinoa, monet asiakkaamme ovat saaneet avun luonnonkosmetiikan voiteista. Myös D-vitamiinin vaikutuksesta atooppisen ihon hoidossa löytyy tutkimuksia, ja D-vitamiinin puutos saattaa olla yksi monista aiheuttajista atooppiselle iholle allergioiden ohella.

Suomen talven kuiva pakkasilma usein pahentaa oireita. Toisaalta moni on kertonut oireiden helpottavan lyhyenkin ilmastonvaihdoksen kanssa, kuten etelänmatkan aikana, kun iho saa aurinkoa ja ilma on kostempaa ja lämmintä.

Hoida ihoa puhtaalla luonnonkosmetiikalla

Kotioloissa atooppisen ihon hoidon kulmakivi on ihon päivittäinen kosteuttaminen hyvällä voiteella ja ihoa kuivattavien pesuaineiden välttäminen. Tyypillisesti atoopikoille määrätään teollisia, paksuja rasvoja ja kortisonia. Jos nämä eivät ole tuoneet sinulle tai läheillesi apua, heitä apteekin teolliset rasvat sivuun ja kokeile puhdasta luonnonkosmetiikkaa.

4Organic Storesta löydät Beauty Gardenin ja Balmyoun puhtaita luonnonmukaisia voiteita ja öljyjä, joissa ei ole lisäaineita tai allergiaa pahentavia ainesosia.

Saatat hyvin tulla toimeen yhdellä tai kahdella tuotteella. Käytä perusvoiteena kehäkukkavoidetta tai karitevoita, ja tarvittaessa lukitse kosteus lisäksi ihon pintaan kehäkukkaöljyllä. Voit myös pestä ihon näillä tuotteilla. Vauvoille ja lapsille hyvä tapa on liottaa pieni määrä karitevoita kylpyveteen.

Tuotteet ovat riittoisia, sillä pieni määrä voidetta riittää. Säästät samalla myös rahaa, kun pärjäät yhdellä hyvällä tuotteella.

Olemme koonneet kaikki atooppiselle iholle suosittelemamme tuotteet omaan valikoimaansa. Saatat nähdä eron ja tuloksia jo viikon käytön jälkeen. Muistathan että autamme sinua mielellämme oikean tuotteen valinnassa ja käytössä - ota rohkeasti yhteyttä chatin tai sähköpostin välityksellä!

Tuotevinkit - katso kaikki tuotteet tästä

Takaisin blogiin